27 Şub 2015

Kapatıcı #2 | Wet'n'Wild CoverAll

Herkese yeniden merhaba;

Bugün sizlere büyük umutlarla aldığım, bir çok markada da benzeri olan bir concealer paletinden bahsedeceğim. 


Wet'n'Wild ülkemize yeni sayılabilecek bir süre önce Gratis'lere gelen bir marka. Benim markadan ilk edindiklerim CoverAll serisiydi. Likit concealerından oldukça memnunum. Ancak paletin yapısı bana çok kalın geldi. 


Paletin paketlemesi gerçekten sağlam. Seyahatlerde ya da çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Toplam ağırlığı 6.5 gr , ömrü zannediyorum 18 ay tam da orasının etiketi kopmuş. 


Üründe her ihtiyaca yönelik 4 renk bulunuyor. Kapağını kapatınca renklerin 
üzerinde görevlerini belirten kelimeler de oluyor.

Covers rengi; En çok kullandığım rengi diyebilirim. Ancak böyle kremsi durduğuna bakmayın. Eğer ki göz altlarınızı çok iyi nemlendirmezseniz. Göz altlarınıza sanki kendi renginize çok yakın ancak belli olan bir ürün sürmüşsünüz gibi oluyor. Güzel nemlendirirseniz ve ürünü az kullanmak burda çok önemli o zaman istediğiniz sonucu alabilirsiniz. Morluklarınız ya da çökmüş gözaltlarına zıt renk olan somon rengi örtücülük sağlıyor.

Highlights rengi; Bildiğimiz aydınlatıcı.Aydınlatıcı kullanmak tarzım değildir ancak ürününün ayarını kaçırırsanız tam bir disko topuna dönersiniz. 

Brightens rengi; Yüzünüzde yüksek kapatıcılık istediğiniz özellikler lekelerini kapatmak için kullanabilirsiniz. 

Neutralizes rengi; Sivilceleri ya da çok kızarık bölgeleri nötrlemek için zıt renklerden iyisi yoktur. parmak uçlarınızla uyguladıktan sonra üzerine fondöten ya da bb cc krem uyguladığınızda tamamen kaybolmaz ancak önceki kadar da rahatsız etmez sizi. 

Bu paleti en son yaptığım Büyük Gratis İndirimi ve İhtiyaç(!) Alışverişim
'de edinmiştim. Çok uygun fiyata aldığım için şanslıyım, siz de böyle bir inidirimde bu paleti değerlendirebilirsiniz. bir ürünle çok işlev almak makyaj çantanızda daha az yer kaplaması ve daha az ürün demek. 

Yazılarımdan haberdar olmak için bloguma ABONE olabilirsiniz. 

Aynı zamanda İnstagramdayım

 Sevgiler.





2 yorum:

  1. tuğçee ben loreal nude cc anti redness tan çok memnunum böyle çok amaçlı bir concesler psleti ds almak istiordum yeşil olanına bir bakayım tester görürsem öpücükler 💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Almadan önce buluşursak şayet ben getiririm benden bakarsın :* Tester yoktur falan riske girme :))

      Sil

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...