13 Eyl 2017

Peeling #1 | Acnecinamide Peeling Scrub

Herkese yeniden merhaba,

Cilt bakım ürün deneyimlerimi anlatmaya devam ediyorum, Peeling alışkanlığımı bu ürünle kazandım, özellikle Migroslarda indirime de sık sık giren çok memnun kaldığım bir üründen bahsetmek istiyorum.


Öncelikle bu ürün bana #kizkizaadana etkinliğinde firma tarafından hediye edildi, çünkü dediğim gibi peeling alışkanlığımı bu ürünle kazandım. Aynı markanın yüz temizleme jeli de hediye edilmişti ancak yüz temizleme jelini bitireli baya oldu, genelde köpük formda temizleyicileri tercih ettiğim için sadece formundan dolayı güzel bir indirimde yakalamazsam tercih etmeyebilirim, ancak jel formda ürünleri seviyorsanız, indirimde de bulursanız kesinlikle tavsiye ederim. 

Gelelim peelinge; Düzenli kullanmadığımı itiraf etmeliyim ama kullandığım günlerde etkisini çok güzel hissettim, düzenli kullanımda çok daha iyi sonuçlar alabilirsiniz, Banyoda buharın etkisinden sonra yüz temizleme jelinin arkasına haftada en az 1kez kullanmaya çalıştım. Yapısından bahsetmem gerekirse ince ve küçük tanecikleri var, ürünün içeriği bebek mavisi renginde, cildimi tahriş etmedi, ölü deriden çok güzel bi şekilde arındırdı, hatta bazen manikür sonrası bile tırnak etlerime kullandım.Bitirdiğimde elimdeki tester ve gönderi peelinglerini kullanacağım, bitince tekrar alabilirim,

İçeriğini merak edenler için paylaşıyorum; 


Okuduğunuz için çok teşekkür ederim. 


Anlarımı paylaştığım; Snapchat | Twitter | Facebook | Instagram hesaplarında beni 'bakimgunlugu' adıyla bulabilirsiniz,


Sevgiler,

Tuğçe


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...