11 Eyl 2017

Kapatıcı #3 | Rival De Loop

Herkese yeniden merhaba,

Uzun zamandır aynı ürünler ve benzer renklern farklı markalarıyla makyaj yaptığım için elimdekileri tüketmek çok kolaymış dediğim günleri yaşıyorum, 

Geçtiğimiz yıl hatırladığım kadarıyla elimde sayıca 10'dan fazla kapatıcı vardı ve doğru düzgün blog yazamadığım dönemlere denk geldikleri ve bitirdiklerimi sadece bitenler yazımda görsüğünüz için bu yazı 3. kapatıcımmış gibi görünüyor, 


Bu yazımda bence sektördeki en uygun fiyatlı ve en uygun üründen bahsedeceğim. Kapatıcı arayışındaysanız gözüm kapalı tasviye ederim. 

Rival de loop markası ülkemizdeki en uygun fiyatlı buna rağmen çok kaliteli ürünler olan bir makyaj markası, ürünleri hayvanlar üzerinde denenmediği gibi bildiğim kadarıyla da vegan bir Alman markası, sadece Rossmann'larda bulabilirsiniz. 


Bendeki rengi 02 numara, bi tık koyu bana ancak cildimle bütünleştiğinde tem rengimle aynı oluyor bu nedenle çok çok severek kullandım. Bu ay tamamen bitirdim. Tıpasını çıkarmaya çalıştım ama çıkmamakta çok ısrarcı sanki yapıştırılmış gibi bir yere kadar geliyor sonrasında içine çekiliyordu, içini sıyıra sıyıra alabildiğim kadar ürünü kullandım. Diğer kapatıcılara kıyasla; gramajı oldukça yüksek, fiytı çok uygun indirimde 4₺ 'ye almıştım, şu an ne kadar zam geldi mi bilemiyorum. Dediğim gibi deney yapmıyor. Çizgilere dolmuyor, çok ıslak bir yapısı yok. Sabitlemeden de kullanabilirsiniz, sabitlenmediğinde sizi yarı yolda bırakacak bir ürün değil. 


Bu tarz sıvı ya da kremsi ürünlerin toz ürünlere oranla son kullanma tarihine daha çok dikkat etmemiz gerektiğinden elimdeki correctorları kapatıcı olarak kullanıyorum. Şu an için palet kapatıcım, 2tane de tekli correctorım var. Bittikçe alacağım ürünler oldukları için ilk geri döneceğim ürün rival de loop. Bu nedenle blogumda yazısı olmasını istedim. 


#bakimgunluguoneriyor etiketimi de şuraya iliştiriyorum. 

Okuduğunuz için çok teşekkür ederim. 


Anlarımı paylaştığım; Snapchat | Twitter | Facebook | Instagram hesaplarında beni 'bakimgunlugu' adıyla bulabilirsiniz,


Sevgiler,

Tuğçe


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...